Shandong Dongstar meriri "Odeakwụkwọ-General Unit of Wood Formwork Professional Committee of China Formwork Scaffolding Association" na "National Wood Formwork Industry Honest and Trustworthy Enterprise"

Na Mee 2019, na China Formwork and Scaffolding Association, a họpụtara Shandong Dongstar Wood Industry dị ka "Odeakwụkwọ General Unit nke Wood Formwork Kọmiti nke China Formwork na Scaffolding Association" site na "otu ndị otu nke China Formwork na mbụ" Scaffolding Association", na na Zhengzhou na May Na 27th, 2019 National Construction Wood Formwork na ịrị elu Frame Construction Technology Exchange Conference nke China Formwork na Scaffolding Association kwadoro na National Wood dabeere na Panel Standardization Technical Committee e nyere aha nke " National Wood Formwork Industry Honest and Trustworthy Enterprise" na nzukọ ahụ.

Nke a ogbako na-enye ihe niile gburugburu na omimi mgbanwe nke nkà na ụzụ ọhụrụ, ọhụrụ rụzuru na ọhụrụ ahụmahụ na ubi nke osisi formwork na ịrị elu okpokolo agba na mba m, na-enye a ikpo okwu maka nso kọntaktị na anụ ụlọ na mba ọzọ benchmarking ụlọ ọrụ, isi oru ngo. , ngosi oru ngo na kpochapụwo ikpe.Comprehensively kọwaa teknuzu uru na e ji mara osisi formwork, mkpakọrịta na-aga n'ihu na-eduga a ọhụrụ gburugburu nke mmepe na-emekarị nke ịrị etiti, ọha na eze na mejuputa ọdịnaya nke ịrị etiti isi nke "10 New Teknụzụ na-ewu Industry", ogbako na ezi obi. na-akpọ niile upstream na downstream ibe ibe osisi formwork na ịrị elu etiti, Production na-ewu management ọkachamara jikọrọ ọnụ kwurịta nsogbu na atụmanya nke mmepe nke ụlọ ọrụ.

Dị ka akụkọ, nzukọ a akara n'ihu mgbasawanye nke Shandong Dongstar Wood Co., Ltd. mmetụta na osisi formwork ụlọ ọrụ, na a ghọtara na ntụkwasị obi site n'èzí ụwa, n'ụzọ zuru ezu na-akwado azụmahịa echiche na mmepe echiche nke Shandong Dongstar. Wood Co., Ltd., na-akara akara nzọụkwụ dị mkpa na mmepe nke ụlọ ọrụ template ụlọ ọrụ.

Shandong Dongshida (2)
Shandong Dongshida (1)

Oge nzipu: Jul-06-2019